Dine & Cava – Cava Dinner

Dine & Cava – Cava Dinner

Kom med til et boblende cava event med sommelier Kristian Ishøy, bedre kendt som vinmanden bag D’Wine, han blev i foråret 2018 udlært fra Vinakademiet som sommelier WSET Level 3 med merit. Sammen med Restaurant D’Wines chefkok Rune Warming afholder de Cava Dinner den 24. august. Her serveres en skræddersyet 5-retters menu med 5 forskellige cava’er fra cavahuset Caves Oriol Rossell.

Friteret østers med tartarsauce og citronconfit
Cava: Oriol Rossell Cuvee Esp. 2016

Rimmet laks med agurk, hindbær- og jordbærvinaigrette, peberrod, dild og purløg
Cava: Oriol Rossell Brut Rosado 2016

Foie gras timbale med frisk pære, pæregelé og pistacie og ristet brød
Cava: Oriol Rossell Brut Nature Reserva 2015

Okse (rosa), glaseret gulerod, stegte svampe og let svampesauce
Cava: Oriol Rossell Brut Nature Gran reserva 2013

And (canette) i hvidvin med smørdampede grøntsager
Cava: Oriol Rossell Reserva de la Propietat

*DKK 699,-

Tilmelding – book bord allerede nu

Du kan kun tilmelde dig pr. mail restaurant@d-wine.dk Vi sender en bekræftelsesmail retur, og først der er din(e) plads(er) er reserveret. Din tilmelding er bindende.

Dato: 24. august 2018
Tidspunkt: Kl. 18:30
Betaling: Betales i restauranten på dagen.

*OBS. Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Priserne for vores Cava Dinners vil variere, alt efter vinen der serveres.