Helt vild, vildt

3. November 2018 kl. 18.30 på Restaurant D’wine

Menuen denne aften vil bestå af 5 retter med vildt og dertil 5 glas af vilde vine

Menu:
Ret 1: Sprængt agerhønebryst, confiteret lår, gulerodspure, brunet smør, brøndkarse og trøffelolie.

Hertil Serveres der Vinyes Domenech, Furvus, D.O. Montsant

Ret 2: Fasanbryst med rødbede gele, sprød panchetta, syltede bøgehatte og timian.

Hertil servedes der Finca Viladellops, Turo de los Abelles, D.O. Peñedes

Ret 3: Rådyr kølle braiseret med kyllingehjerter, confiteret kartoffel, rødvins reduceret sauce af braiseringslagen, smørdampede rodfrugter og krydderurter.

Hertil serveres der Bodegas Tierra Antigua, Tierra Antigua Reserva 2003, DOCa Rioja

Ret 4: Helstegt krondyrfilet med rosmarin, sauteret svampe med brombær, saltbagte skalotteløg, glaserede persillerødder samt persillerods frit.

Hertil Serveres der Celler Edetaría, La Personal, D.O. Terra Alta

Ret 5: Vildsvine nakkefilet grillet med braiseret porre, bagte tomater, syltet fennikel og rosmarin jus.

Hertil Serveres der Bodegas Asenjo&Manso, A&M 2010, D.O. Ribera Del Duero

Prisen for dette DKK 995,-

BOOK BORD: 📝Skriv til os pr mail: restaurant@d-wine.dk.
…Vi sender en bekræftelsesmail retur, og først der er din(e) plads(er) reserveret.