Ny Sæsonmenu fra 8. August

Forretter:

Friteret blæksprutte vendt med røget paprika serveres med tartar sauce og salat………………..85,-

Skindstegt Kulmule med kapers, mandler, bredbladet persille, citron og olivenolie……………..95,-

Kål2: Stegt spidskål, blomkålspure og buketter, rabarber gastrik, pinjekerner og urter………….90,-

Risotto med manchego, svampe, timian, artiskok og balsamico glace………………………………..95,-

Slider med stegt foie gras, sprød salat vendt med mormor dressing og tomat chutney…………125,-

Hovedretter:

Smørbagt Kulmule med grillede grøntsager og krydderurtesalsa…………………………………………195,-

Sprængt unghanebryst med svampe, chorizo, selleripure, sauce og krydderurter……………………195,-

Grillet nakke af Sortfodsgris serveres med blomkålspure, mandler, bønner og panchetta……….190,-

Rosa grillet okse med braiseret løg, cherrytomater og rødvinssauce………………………………………195,-

Desserter:

4 Europæiske oste med brød, oliven og tomat marmelade…………………………………………………….90,-

Mandelfrangipane (mini tærte) med jordbæriscreme og blåbær coulis…………………………………..90,-

Skovmærkemousse med brombær gele, rosmarin marineret brombær og sprød havre…………….95,-

”Rød grød med fløde” mazarinkage, vanilje iscreme, ”grød” og friske bær………………………………..95,-

Dagens 3 retters (se tavlen)……………………………………………………………………………………………..300,-

Dagens 3 retters (se tavlen) med tilhørende vinmenu…………………………………………………………500,-

Tasting menu, valgt af køkkenet:

5 retters tasting menu…………………………………………………………………………………………………..400,-

5 retters tasting menu med tilhørende vinmenu………………………………………………………………700,-

7 retters tasting menu……………………………………………………………………………………………………500,-

7 retters tasting menu med 5 glas vinmenu inkl, cava, snacks, kaffe, avec og petit four…………800,-

1 af hver: Prøv hele kortet som små tapas retter, skal vælges af hele bordet……900,- pr person

Tomahawk Steak (2 personer)
1 kg bøf, stegt på ben og i en anelse Sherry, trancheres ved bordet. Serveres med grillede grøntsager, stegte svampe, pommes frites, rødvins sauce og sprød salat vendt i senneps vinaigrette………………………………………………………………………………………………………Ialt 500,-

Med anbefalet vin Clos Les Fites 2009……………………………………………………………………….Ialt 850,-

Drikkevare:

Cava og snacks:…………………………………………………………………………………………………………..90,-

GT og Oliven………………………………………………………………………………………………………………….90,-

Vine på glas: Spørg betjeningen efter råd eller vores vinkort

Øl: Vi har spanske flaske øl. Spørg betjeningen………………………………………………………….pr. stk. 45,-

Sodavand: Coca cola, Danskvand med og uden citrus……………………………………………….pr. stk 30,-

Økologiske safte, spørg betjneningen……………………………………………………………………….pr. stk. 30,-

Kaffe: Stor stempelkande / Lille stempelkande…………………………………………………………….50,- / 35,-

The: Spørg betjeningen………………………………………………………………………………………pr. kande 30,-

Petit fours: små uspecificerede ”chokolader” 3 stk………………………………………………………………..35,-

Avec 4 cl: Husets GT, Rom eller Brandy……………………………………………………………………………….90,-

BCN, Circus gin eller Hindbær gin 4 cl……………………………………………………………………………….100,-