Ny Sæsonmenu fra 8. August

Forretter:

Friteret blæksprutte vendt med røget paprika serveres med tartar sauce og salat                     85,-

Skindstegt Kulmule med kapers, mandler, bredbladet persille, citron og olivenolie                   95,-

Kål2: Spidskål stegt og blomkålspure og buketter, rabarber gastrik, pinjekerner og urter            90,-

Risotto med svampe, timian, artiskok og balsamico glace                                                            95,-

Slider med stegt foie gras, sprød salat vendt med mormor dressing og tomat chutney               125,-

Hovedretter:

Smørbagt Kulmule med grillede grøntsager og krydderurtesalsa                                                  195,-

Spængt unghanebryst med svampe, chorizo, selleripure, sauce og krydderurter                        195,-

Sortfods nakke marineret med timian og paprika, blomkålpure, bønner og panchetta               190,-

Rosa grillet okse med braiseret løg, cherrytomater og rødvinssauce                                            195,-

Desserter:

Europæiske oste med brød, oliven og tomat marmelade (4 slags)                                               90,-

Mandelfragipane mini tærte med jordbæriscreme og skovbærkompot                                        90,-

Skovmærkemousse med brombær gele, rosmarin marineret brombær og sprød havre             95,-

”Rød grød med fløde” mazarinkage, vanilje iscreme, ”grød” og friske bær                                  95,-

Dagens 3 retters (se tavlen)                                                                                                            300,-

Dagens 3 retters (se tavlen) med tilhørende vinmenu                                                                   500,-

Tasting menu:

5 retters tasting menu                                                                                                                    500,-

5 retters tasting menu med tilhørende vinmenu                                                                            800,-

7 retters tasting menu                                                                                                                    600,-

7 retters tasting menu med 5 glas vinmenu inkl, cava, snacks, kaffe avec og petit four               900,-

Tomahawk Steak (2 personer)

1 kg bøf, stegt på ben og i en anelse Sherry, trancheres ved bordet. Serveres med grillede grøntsager, stegte svampe, pommes frites, rødvins sauce og sprød salat vendt i senneps vinaigrette                                                                                                                      Ialt          600,-

Med anbefalet vin Clos Les Fites 2009                                                                      Ialt          950,-

Drikkevare:

Cava og snacks:                                                                                                                              110,-

GT og Oliven                                                                                                                                   110,-

Vine på glas:

Vinmenu med 3 glas                                                                                                Pr. stk.         200,-

Vinmenu med 5 glas                                                                                                Pr. stk.         300,-

For specialvine spørg tjeneren eller tag et kig i vores kælderkort.

Øl: Vi har spanske flaske øl.                                                                                      pr. stk.        45,-

Sodavand: Coca cola, Danskvand med og uden citrus                                        pr. stk         30,-

Økologiske safte, spørg betjneningen                                                                       pr. stk.      30,-

Kaffe: Stor stempelkande / Lille stempelkande                                                               50,- / 35,-

The: Spørg betjeningen                                                                                              pr. kande    30,-

Petit fours: små uspecificerede ”chokolader”                                                          3 stk.        35,-

Avec 4 cl: Husets GT, Rom eller Brandy                                                                                      90,-

BCN, Circus gin eller Hindbær gin 4 cl                                                                                      100,-

Aftenmenu à la carte

Sæsonens aftentema er Andalusien. Menuen er gældende fra den 4. april 2018. Vælg frit fra menukortet. Antallet af retter definerer prisen.

Gazpacho med croûtons og jomfruolivenolie

Grillet hel jomfruhummer med aioli og salat

Smørbagt kulmule, græskarpuré og urter

Sortfodsskinke med romesco-mayo og oliven

Grillede grønne asparges, bagte jordskokker, grøntsagsdemi-glace, rød basilikum og svampestøv

Sherryglaserede kyllingevinger med ristet sesam og grøn salat

Rødvinsbraiseret lammebov med rød peber, rødløgskompot og skysauce

Glaseret presa serveres med patatas a lo pobre

Rosagrillet okse med små auberginer og cherrytomater

Karamelliseret ananas, nødderasp med mørk chokolade og kirsebæriscreme

Serveres onsdag, torsdag, fredag og lørdag
1 ret: DKK 150,-
2 retter: DKK 225,-
3 retter: DKK 300,-
4 retter: DKK 350,-
5 retter: DKK 400,-
6 retter: DKK 450,-
7 retter: DKK 500,-
8 retter: DKK 550,-
9 retter: DKK 600,-

TILBUD onsdag – torsdag 3 retter: DKK 250,- Frit valg mellem alle retterne ovenfor.
3 glas onsdag – torsdag: DKK 200,-

Vin til maden
3 glas: DKK 250,-
5 glas: DKK 350,-
Spørg betjeningen ift. 1 glas vin etc.

En oplevelse for sanserne!
Den her oplevelse er til dig, som gerne vil udforske og forundres af retter, som du normalt ikke bestiller. Vores kokke sammensætter en 7 retters menu inkl. velkomst, kaffe, avec og petit fours. Du skal rigtig forkæles. Vi tilsætter 5 glas vin, som matcher maden. DKK 900,-

Tomahawk Steak à la Restaurant D’Wine
Vores Tomahawk Steak er stegt i en anelse sherry. Det er en oplevelse, der får tænderne til at løbe i vand. 1 kg bøf trancheres direkte ved bordet og serveres med glaseret gulerod, grillede grøntsager vendt med krydderurtesalsa, pommes frites, rødvinssauce og sprød salat vendt med sennepsvinaigrette.
DKK 600,- Med anbefalet vin Clos Les Fites 2009: DKK 950,-

Drikkevarer

Kælderkort: Se det her.

Øl: Alhambra, Inedit, A.K. Damm, Moritz: DKK 45,-

Sodavand: Cola, danskvand med og uden citrus: DKK 30,-

Økologisk saft: Spørg betjeningen: DKK 30,-

Lille stempelkande kaffe: Ca. 3 kopper: DKK 35,-

Stor stempelkande kaffe: Ca. 5 kopper DKK 50,-

Te: spørg betjeningen: DKK 30,-

Petit four 3 stk.: DKK 35,-

Avec, 4 cl.: Husets Gin/tonic, brandy eller rom: DKK 90,-

Brunch

Prøv vores brunch. Lørdage fra kl. 10:00 – 14:00. Bestil bord.

Varmrøget laks med fennikel og mynte
Salchicon med tomattapenade og syltede løg
Frisk frugt
Grøntsagstærte med serranoskinke
Manchego med behørig garniture
Tortilla (spansk omelet) med kartofler, løg og chorizo
Tykke pandekager med hjemmelavet nøddecreme
Inkl. 1 kop kaffe eller te
DKK 110,-