Menu

Aftenmenu

Se menu for Nytårsaften

Sæsonens tema er central Spanien. Menuen er gældende fra den 25. oktober – 22. december om aftenen.

Du vælger antal retter (3, 5, 7 eller 9) og herefter sammensætter kokken menuen. 7 & 9 retters menuer serveres kun fredag og lørdag med mindre de er forudbestilt.

Ensalada de cangrejo
Rørt krabbesalat, citronconfit og syltet løg på hjertesalat

Merluza con pimentón, miel y almendras
Confiteret kulmule med brændt peberfrugt, honning og ristede mandler

Sopa de rabo de toro a la Jerez
Oksehalesuppe med rodfrugter og sherry

Conejo con setas
Confiteret kaninlår og en variation af svampe

Lengua de cerdo ibérico al fuego lento con variación de apio
Braiseret og glaseret ibérico svinetunge, saltbagt knoldselleri, sprød selleri og skovsyre

Duo de pato con salsa de frutas del bosque
Confiteret andelår og langtidstilberedt andebryst med kartoffel-selleripuré, honningglaseret brombær, andejus samt kartoffelchips

Mousse y tarta de chocolate con sorbete de frutas del bosque
Mælkechokolademousse, mørk chokoladekage, luftig og sprød karamel samt skovbærsorbet

8. & 9. ret
Spørg betjeningen på dagen

Serveres onsdag, torsdag, fredag og lørdag
3 retters menu: DKK 300,-
5 retters menu: DKK 400,-

Serveres kun fredag og lørdag med mindre de er forudbestilt
7 retters menu: DKK 500,-
9 retters menu: DKK 600,-

Priser med tilpasset vinmenu og velkomstdrink
3 retters menu: DKK 600,-
5 retters menu: DKK 750,-
7 retters menu: DKK 900,-
9 retters menu: DKK 1050,-

Tomahawk Steak a la D’Wine (2 personer)
Prøv vores Tomahawk Steak stegt i en anelse sherry – en oplevelse der får tænderne til at løbe i vand! Denne ca. 1 kg bøf trancheres direkte ved bordet og serveres med rodfrugter, rødvinssauce, super sprøde pommes frites, svampe og lækker salat med sennepsvinaigrette. Der suppleres selvfølgelig op med garniture, hvis det ønskes af vores dejlige gæster. Til denne ret anbefaler vi en fantastisk flaske Clos Les Fites 2009 fra Priorat. Det er en af de mest anmelderroste vine fra et samlet dansk anmelderkorps. Tro os, denne ret er så stor, at den mætter to sultne maver.

Prisen for denne unikke oplevelse er: DKK 600,-
Ønskes retten med den anbefalede vin, er prisen: DKK 950,-

 

Frokostmenu

Serveres kun fredag og lørdag fra kl. 12:00 – 15:00.  Du vælger antal tapasretter (1, 2, eller 9). Retterne vil blive serveret på ægte spansk manér! Efterhånden som retterne er færdige vil de blive serveret. Bordet vil bugne af spanske fristelser.

Patatas bravas
Friterede kartofler m/salsa DKK 45,-

Mejillones con vino blanco, hierbas y pan
Muslinger med hvidvin og urter, groft landbrød DKK 75,-

Cigalas con ajo y chile
Jomfruhummer m/ hvidløg og chili. DKK 75,-

 Jamón Ibérico
Sortfodsskinke DKK 75,-

Croquetas
Kroketter med estragonmayo, kartoffel m/ ost og skinke DKK 65,-

Carrilleras de cerdo
Braiseret svinekæbe med jus og pocheret pære DKK 70,-

Albóndigas con salsa de tomate
lammekødboller med mynte og mandel-tomatsauce DKK 70,-

Queso manchego con membrillo
Manchego med kvædegele og valnødder DKK 65,-

Crema Catalana
Crema Catalana (creme budding) med dagens is DKK 65,-

Hvis du ikke drikker vin, så klarer vi også den. Vi har bl.a. økologisk saft, vand og udvalg af spanske øl.

Allergener
Ring minimum en hverdag i forvejen, hvis du har allergier, da der skal laves specialmad. Vores telefon nr. er: 41 80 32 32. Telefonen er åben i samme tidsrum, som køkkenet, se nederst.

DSC_4077_redigeret

Drikkevarer

Månedens hvidvin: Cup & Rings fra D.O. Rías Baixas, Galicien: DKK 300,-

Månedens rødvin: Ceres fra D.O. Ribera Del Duero, Castilla Y León: DKK 300,-

Kælderkort: Spørg betjeningen

Øl: Alhambra, Inedit, A.K. Damm, Moritz: DKK 45,-

Sodavand: Cola, danskvand med og uden citrus: DKK 30,-

Økologisk saft: Spørg betjeningen: DKK 30,-

Lille stempelkande kaffe: Ca. 3 kopper: DKK 35,-

Stor stempelkande kaffe: Ca. 5 kopper DKK 50,-

Te: spørg betjeningen: DKK 30,-

Petit four 3 stk.: DKK 35,-

Avec, 4 cl.: Husets Gin/tonic, brandy eller rom: DKK 90,-