Nytårsaften i restauranten

Nytårsaften i restauranten

Gør dig klar til et festfyrværkeri af en anden verden hos Restaurant D’Wine – gastronomiens verden naturligvis. Der skal ikke mangle noget denne sidste aften i 2017. Aftenen byder på:

Velkomst
Snacks og velkomstcava: Oriol Rossel Cuvee Esp., D.O. Penedés, Spanien

Ret 1
Rimmet kammusling med brunet smør, kapers, jordskok og chips. Vin: Rita, D.O. Montsant, Spanien

Ret 2
Confiteret kaninlår, variation af svampe samt svampesauce. Vin: Vinyes des More, Mallorca, Spanien

Ret 3
Stegt andelever med smørstegt brioche, syltet mango og æble-safransirup. Vin: Dolc sa Vall, Mallorca, Spanien

Ret 4
Oksemørbrad a la Wellington, sauce Bordelaise og sauce Bearnaise samt variation af rodfrugter. Vin: Viña Sastre Pago de Santa Cruz, D.O. Ribera del Duero, Spanien

Ret 5
Chokoladekage med marcipan, jordbæriscreme og luftig karamelknas. Vin: Liberalia 1, D.O. Toro

Pris pr. couvert DKK 975,-

Program
• Der er velkomst fra kl. 18:30, således dem der bor tæt på kan nå Dronningens
nytårstale hjemme.
• 1. ret serveres kl. 19:00.
• Vi slutter kl. 23:00.

Bestil: Send en mail til restaurant@d-wine.dk med emne: nytår i restauranten + antal personer. Eller giv os et kald på tlf. 4180 3232.

Der er maksimalt plads til 40 personer.

Stegt andelever med smørstegt brioche, syltet mango og æble-safransirup. Dessertvin: Dolc sa Vall.
Stegt andelever med smørstegt brioche, syltet mango og æble-safransirup.