Pop-up restaurant

Pop-up restaurant

Fachada Hotel

Restaurant D’Wine får til april besøg af endnu et vinhus. Denne gang er det vinhuset Señorío de Nevada fra Andalusien i Sydspanien. Vinhuset har deres egen kok med, og de har sammensat deres egen menu. Flere af råvarerne er sendt med ekspres fra Spanien – resten er fra Danmark. Du vil ikke gå glip af den her sanseoplevelse!

Ret 1
Gazpacho fra Cordoba med finthakket serranoskinke og brændte mandler
Vin: Señorío de Nevada Rosado 2017

Ret 2
Formsat foie og kvædepaté med let osteglace
Vin: Señorío de Nevada Rosado 2017

Ret 3
Galiciske kammuslinger med cava, squashnudler og sprød blæksprutte
Vin: Señorío de Nevada Blanco 2017

Ret 4
Braisseret blæksprutte på kartoffel-trøffelcreme marineret i rød paprika olivenolie
Vin: Señorío de Nevada Blanco 2017

Ret 5
Honning- og teglasseret Ibérico svinenakke lavet på en bund af søde kartofler
Vin: Señorío de Nevada Plata 2014

Ret 6
Varm chokoladekage
Vin: Señorío de Nevada Oro Selección 2013

Pris inkl. vin: DKK 900,- pr. couvert.

Tilmelding

Det er ikke muligt at booke via DinnerBooking til dette event. Du kan kun tilmelde dig pr. mail restaurant@d-wine.dk Vi sender en bekræftelsesmail retur, og først der er din(e) plads(er) er reserveret. Din tilmelding er bindende.

Dato: 12. – 14. april 2018
Tidspunkt: Fra kl. 18:30
Betaling: Betales i restauranten på dagen.

Det skriver medierne

03.03.18 – migogAalborg: Spansk restaurant fra Granada laver pop-up i Aalborg
01.03.18 – SmagAalborg: Spansk vinhus åbner pop-up restaurant i Aalborg
27.02.18 – aalborg:nu: En aften i Sydspanien med seks retter