Selskaber

Selskaber i restauranten

Skal du fejre sølvbryllup, rund fødselsdag eller måske et jubilæum? Uanset anledning så hjælper Restaurant D’Wine gerne.

Vi tager udgangspunkt i sæsonens menu. Vores menu er gældende i 2 – 3 måneder ad gangen. Har du valgt en dato udenfor den nuværende periode, vil menuen blive aftalt med kokken. Har du specielle ønsker ift. menuen, så klarer vi også den. Vi serverer aldrig buffet i restauranten.

Vi har i alt tre rum, som enten kan sættes sammen eller adskilles. Vi kan være behjælpelige med selskaber helt ned til 8 personer. Hertil har vi et mindre rum, som kan afskærmes, så det bliver mere intimt og privat. Vi kan desuden skalere op til 60 personer – skulle det have interesse. Det er desuden muligt at bestille mad-ud-af-huset. Se nedenfor.

Karamelrand med marineret bær og timian-iscreme.

Mad-ud-af-huset

Det er muligt at bestille mad-ud-af-huset for op til 150 personer. Priserne på maden nedenfor er for 12 personer og op efter – ved færre vil der være et tillæg. Ønsker I specialmenu, så klarer vi også den.

Den lette

Forskellige pølser, skinke og oste. Serveres med hjemmebagt brød, jomfruolivenolie, tomatmarmelade, aíoli, mojo picon, oliven og oliventapenade.
DKK 125,- pr. person. Pris ved minimum 12 personer – ved færre vil der være et tillæg.

Små retter

Skinke og forskellige pølser med aíoli, tomatmarmelade og oliven
Røget laks, med syltede grøntsager og krydderurtesalsa
Albondigas boller med tomatsauce
Marinerede rejer
Kikærter med grillede grøntsager
Empanadas fyldt med braiseret lammebov og grøntsager
Gryderet med Ibérico-gris
Frugttærte med vaniljecreme
DKK 250,- pr. person. Pris ved minimum 12 personer – ved færre vil der være et tillæg.

Menu

Menuen tager altid udgangspunkt i sæsonens menu på restauranten. En 3 retters menu kunne se således ud:

Merluza con salsa verde
Smørbagt kulmule med grillede grøntsager og krydderurtesalsa

Pechuga de gallo joven con ajo y jerez
Unghanebryst stegt med sherry og hvidløg. Serveres med confiteret kartoffel, som er stegt i chorizo-olie og drysset med bredbladet persille

Flan casero con helado de tomillo
Karamelrand med marinerede bær og timian-parfait

DKK 300,- pr. person. Pris ved minimum 12 personer – ved færre vil der være et tillæg. Ved valg af 5 retters menu, får I desuden:

Carrillada de cerdo con mostaza y romero
Braiseret Iberico svinekæbe glaseret med honning, sennep og rosmarin. Serveres med linser

Tabla de quesos con su guarnición
4 spanske gårdoste med behørig garniture og brød

DKK 450,- pr. person. Pris ved minimum 12 personer – ved færre vil der være et tillæg. Vi kan desuden være behjælpelige med: snacks og velkomstbobler, vin til maden, sødt til kaffen samt spanske specialøl. Ønskes en specialmenu, så finder vi en skræddersyet løsning.

Retterne vil blive pakket ned, således maden er klar til at få den sidste varme derhjemme. Vi laver en vejledning dertil. Skulle du ønske at hyre en kok eller tjener, som ordner det hele for dig, så klarer vi også den. Det koster DKK 250,- i timen.

Ring til os på tlf. 41 80 32 32 eller skriv en mail til restaurant@d-wine.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Angiv venligst dit telefonnnr., dato for festen og antal personer.

dsc_4205_redigeret-e1502976854428.jpg