Vin-landskamp 2017

Vin-landskamp (UDSOLGT)

Det er Spanien vs. Italien. D’Wine vs. Calmasino. Det er Kristian vs. Klaus. Det er og bliver en vild og farverig aften!

Udklip

Sidste gang Spanien og Italien mødtes i glassets ånd blev det til en regulær afklapsning af Italien. Ikke siden sidste verdenskrig har de fået så mange prygl. Spaghettierne var overraskende stille i nederlagets stund. På trods af dette vil Italien igen forsøge at overtage tronen. Med et tyndt lag gorgonzola i håret og trøffel i måsen stiller de igen op til slag med spanskrøret, imens de synger hjemlandets sørgmodige viser.

Dysten afgøres som altid ved blindsmagning, hvor enestående vine matches op mod drømmeføde kreeret af Restaurant D’Wines dygtige kokke. Nogen vil råbe op om hjemmebanefordel, men det er der på ingen måde tale om – faktisk lige modsat. Kokken vil elske at se chefen tabe. Dysten består af 5 runder qua  5 retter mad, således der findes en vinder. Årets menu er som følger

1. ret
Citrusmarineret ceviche af kulmule, sprødt rugbrød, kørvelmarineret agurk og kørvel-mayo

2. ret
Terrine af gris med tørrede kirsebær og pistacienødder. Serveres med salat vendt med sennepsvinaigrette og groft landbrød

3. ret
Confiteret kaninlår med chorizo, rodfrugter og linser

4. ret
Farseret perlehønebryst med en variation af svampe, pommespuré og svampesauce.

5. ret
Marcipanskum, grøn æblesorbet, friske grønne æbler, bagt marcipan og vaniljekiks

Til slut
Kaffe og chokolade

Vi begynder kl. 18:30. Pris pr. couvert DKK 849,- Betales på forhånd. Der er maksimalt plads til 60 personer.

Tilmelding: restaurant@d-wine.dk
Emnefelt: Landskamp + antal pladser. For at vi kan sende en faktura, bedes du skrive følgende: fulde navn, adresse (vej + by), telefonnummer og mailadresse. Når du får en mail tilbage er din plads reserveret. Følg løbende med på Facebook.